Reinigen van uw huis stoffering

Vloerkleden, tapijten en meubelbekleding

Naast de verzorging van uw textiel kunt u bij ons bedrijf ook terecht voor het reinigen van uw vloerkleden of tapijten.

Gezien de specifieke eisen aan kennis en apparatuur werken wij samen met een gespecialiseerde partner. Dit bedrijf verwijdert met speciale apparatuur alle stof, zand en gruis uit de artikelen alvorens deze via een speciaal procédé, deels handmatig en deels machinaal, te reinigen.

Na afloop van de reiniging worden alle stukken met zorg gedroogd in een speciale droogkamer en eventueel nabehandeld. U zult versteld staan van het resultaat!

Bekleding van stoelen en bankstellen of hoezen om stoelen, bankstellen en waterbedden. Misschien is de “grote schoonmaak” niet zo populair meer, tóch is het raadzaam deze artikelen regelmatig professioneel te laten reinigen voor een langere levensduur.

Schoonloopmatten

Voor de horeca, winkels of andere bedrijven die veel bezoekers ontvangen verzorgen wij het onderhoud van zogenaamde schoonloopmatten. Deze staan garant voor een schone, goed verzorgde entree en danken hun naam aan het feit dat ook aangrenzende ruimten langer schoon blijven. Doordat ze regelmatig grondig door ons worden gereinigd zien ze er steeds verzorgd en representatief uit.

Gordijnen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van vaak kwetsbare overgordijnen. Afhankelijk van de soort textiel, de verving en dergelijke worden ze deskundig gereinigd.

Regelmatig reinigen, met bijbehorende versteviging verlengt de levensduur van uw gordijnen. 

Het reinigen van gordijnen en vitrages kan eventueel binnen zeer korte tijd, zodat u niet onnodig zonder behoeft te zitten. Het reinigen gebeurt in een professionele machine met een grote trommel. Daardoor worden gordijnen beter gereinigd en ontstaat minder kreuk.

Desgewenst kunt u uw gordijnen ook via ons bedrijf brandwerend laten maken, om het risico van schade bij brand te beperken. Vraag daarvoor vrijblijvend onze offerte.